COȘMAR BIROCRATIC. Un milion de măști de protecție achiziționate de CRUCEA ROȘIE , confiscate la Vama Otopeni/ Motivul INCREDIBIL invocat de procurori

Publicat: 23 03. 2020, 18:55
Actualizat: 23 03. 2020, 18:57
DECLARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE. Aplicaţie pentru completat și descărcat online. Toți pașii pe care trebuie să îi urmezi

Nu mai puțin de un milion de măști de protecție, în valoare de aproximativ 700.000 de euro, așeptate „cu sufletul la gură” de reprezentanții Crucii Roșii Române, pentru a fi distribuite, mai apoi, către unitățile Ministerului Afacerilor Interne din țară (poliție de frontieră, poliție, pompieri, SMURD, jandarmi), au fost confiscate în noaptea de 22/ 23 martie, în Vama Otopeni.

Pe surse, firma care s-a ocupat de transportul acestora, AMBIENT EXPRESS, este din Giurgiu, cu sediul social în str. 1 Decembrie 1918, și are un număr de 9 angajați, fiind condusă (în acte) de o giurgiuveancă, Filofteia Marinescu. De fapt, surse apropiate firmei susțin că, de fapt, ar fi vorba despre Liviu Marinescu, ginere al unui director din cadrul Consiliului Județean Giurgiu, Traian Paraschivescu.

Deocamdată, măștile sunt rechiziționate de Procuratură, motivul invocat fiind anumite nereguli ce ar exista în documentele de însoțire  Măștile – a căror valoare este de aproximativ  700.000 de euro – au fost achiziționate de pe SEAP, de către Crucea Roșie, prin intermediul societății amintite.

Autor: Oana Călin, corespondent Gândul.ro