Crimă din gelozie în județul Brașov. Un bărbat și-a lovit vecinul cu un patent, apoi l-a incendiat

Publicat: 20 04. 2018, 11:25
Actualizat: 02 10. 2018, 16:27

În urma unei crize de gelozie, bărbatul de 45 de ani, din satul Toderița, și-a ucis vecinul. Anchetatorii susțin că mai întâi l-a lovit pe bărbatul de 56 de ani cu un clește în cap, după care a împins victima în șanț și i-a dat foc.

„Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că în ziua de 19 aprilie, în jurul orei 17.30, în timp ce se afla în apropierea domiciliului său din comuna Mândra, satul Toderița, județul Brașov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul C. I. i-a aplicat vecinului său mai multe lovituri în zona capului și peste spate cu un patent, cu pumnii și picioarele, după care, profitând de faptul că victima nu se mai putea împotrivi, a împins-o în șanțul de pe marginea drumului, a acoperit-o cu mai multe crengi și i-a dat foc, provocându-i la scurt timp decesul”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, remis, vineri, MEDIAFAX.

Presupusul criminal a fost reținut în noaptea de joi spre vineri, în urma audierilor, sub acuzația de omor calificat săvârșit prin cruzimi, urmând ca suspectul să fie prezentat la Tribunalul Brașov, cu propunere de arestare preventivă.