Crin Antonescu, la DNA Ploiești: ”N-am comis nici cea mai mică ilegalitate”

Publicat: 13 05. 2016, 11:52

This browser does not support the video element.

„Am fost chemat ca martor, după cum v-am spus pentru că acel denunț, despre care ați discutat foarte mult, a fost formulat împotriva ambilor. Am avut o întâlnire absolut normală, în parametri legali. Am spus ce am știut și cu asta basta. Eu față de această situație, față de conținutul denunțului în sine, am făcut declarații publice, nu am de gând să le mai repet, tot ce pot spune este că s-a petrecut un fapt normal. Nici eu, nici soția mea nu am comis vreodată nici cea mai mică ilegalitate”, a declarat Crin Antonescu, la ieșirea de la sediul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești.

Fostul lider PNL și soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, au fost audiați de către procurori timp de aproximativ o oră.

Conform unor surse judiciare, printre cei împotriva cărora fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, ar fi făcut denunțuri se numără și Crin Antonescu, pe care aceasta îl acuză de fapte de corupție, în legătură cu achiziționarea unui apartament în Sectorul 1 al Capitalei, care ar fi fost cumpărat la un preț subevaluat.

Potrivit unor surse, o parte din banii plătiți pentru apartamentul cumpărat de fostul lider al PNL ar fi provenit de la un om de afaceri stabilit în Monaco. Aceeași sursă susține că joi au avut loc percheziții efectuate de DNA Ploiești la domiciliul și la firmele afaceristului.