Criză de gelozie: un orădean și-a ucis fosta iubită, după ce l-a împușcat pe alt bărbat

Publicat: 15 03. 2017, 17:14
Actualizat: 15 03. 2017, 18:27

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că femeia fusese luată cu forța într-o mașină de atacatorul care îl împușcare pe bărbat în umăr.

Potrivit acesteia, autoritățile au fost sesizate că pe strada Barcăului din Oradea s-au tras mai multe focuri de armă, iar un bărbat a fost împușcat în zona claviculei, atacatorul părăsind zona într-un autovehicul în care a luat cu forța o femeie.

Ulterior, femeia a fost găsită împușcată în zona capului, în autoturismul cu care atacatorul a fugit de la locul faptei, abandonat apoi pe o stradă din Oradea.

Mai multe persoane au fost audiate în acest caz, bărbatul care a tras în cele două persoane fiind în continuare căutat.

Bărbatul împușcat a ajuns la spital. „Un bărbat a fost împușcat, miercuri dimineața, în umăr, într-o parcare de pe o stradă din Oradea. Acesta a fost transportat la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea pentru îngrijiri medicale. Din primele informații, rana este superficială”, declarau, pentru Mediafax, surse judiciare.

Conform presei locale, tânăra împușcată mortal ar avea 24 de ani și se numea Dalia Duca. Atacatorul, fostul iubit al femeii, ar fi așteptat-o să iasă din locuința sa de pe strada Barcăului, cu un buchet de flori. Tânăra a apărut însă însoțită de alt bărbat, moment în care atacatorul a scos un pistol și a tras înspre acesta, rănindu-l. Bărbatul rănit a fugit, iar atacatorul a răpit-o pe tânără, luând-o cu forța în mașina cu care venise.

Ulterior, tânăra a fost găsită împușcată în cap, iar autoturismul abandonat în zona localității Sîntion, de lângă Oradea. Polițiștii bihoreni au făcut filtre pentru găsirea atacatorului.