CTP: Corlățean a fost înlocuit cu Meleșcanu pentru că el știe cum se sugrumă votul: lent și uns

Publicat: 16 11. 2014, 15:32
Actualizat: 17 11. 2014, 10:53

„Domnul Meleșcanu e un demn exponent al stilului securist de grad mare de dinainte de ’89. (…) Nu este vorba de incompetență. Acest Corlățean a fost înlăturat pentru că nu manipula bine lucrurile. A fost adus Meleșcanu, care știe cum se sugrumă votul: lent și uns”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Gândul LIVE.

Editorialistul l-a ironizat pe ministrul de Externe care i-a trimis pe românii din Paris să voteze la Nancy, „care este și un important centru de art nouveau”. 

„Probabil va ieși și ne va explica de ce nu se poate vota. (…) A fost adus să amețească peștele. Victor Ponta a declarat că dacă nu singur român nu va reuși să voteze, atunci pleacă toată echipă de la MAE. Corlățean a plecat. Meleșcanu va pleca dacă va primi o altă misiune”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Mii de românii din diaspora stau la cozi interminabile în fața secților de votare Londra, Paris, Viena sau Munchen, și cel mai probabil nu vor reuși să voteze până la ora 21:00, când potrivit legii secțiile vor fi închise. Acesta este motivul pentru care românii din diaspora fac un apel la cei din țară pentru a merge la vot.