Cu banii la vedere! Ce a pățit Marcel Ciolacu în timpul unei conferințe de presă / Reacția liderului PSD – VIDEO

Publicat: 18 03. 2021, 20:16
Actualizat: 19 03. 2021, 15:46

This browser does not support the video element.

Cu banii la vedere în timpul unei conferințe de presă! Asta a pățit Marcel Ciolacu în cursul zilei de joi, 18 martie. În timp și-a scos ceva din buzunarul sacoului, a scos și mai multe bancnote.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susținut în cursul zilei de joi, 18 martie, o conferință de presă. În timpul declarațiilor, acesta a scos o foaie dintr-un buzunar. Însă odată cu foaia au ieșit și mai multe bancnote ce par a fi de 200 de lei și 100 de lei.

Cu banii la vedere! Ce a pățit Marcel Ciolacu

Acesta a vorbit aproape un minut cu bancnotele la vedere, însă în cele din urmă și-a dat seama de ce s-a întâmplat și le-a băgat înapoi.

Ulterior, Marcel Ciolacu a reacționat ptrin-o postare pe Facebook.

„Uite, asta înseamnă #transparență!”, a tranmis liderul PSD pe Facebook, alături de o fotografie.

O gafă recentă pe care au văzut-o mii de oameni este cea care a avut loc în direct la postul de televizune Digi24. Momentul s-a întâmplat pe 6 martie, când o înjurătură s-a auzit din regie. Gafa a avut loc într-un moment în care prezentatoarea Oana Zamfir preda legătura reporterului Andreea Dumitrescu.

„Băga-mi-aș p**a…”, s-a auzit la Digi24, în direct.

Înjurătura s-a auzit în timpul jurnalului de la ora 16:00, din 6 martie.

Gafă la Digi Sport 1 – Un fost fotbalist a comis-o!

Pe 3 februarie, Digi Sport 1, o altă televiziune a consorțiului RCS & RDS, a fost implicată într-un scandal asemănător. Însă atunci, nu angajații postului au comis-o, ci unul dintre invitați. La momentul respectiv, Ciprian Marica, aflat în platou înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB, a scăpat o înjurătură în direct, atunci când și-a adus aminte de perioada în care era copil de mingi la marile meciuri dintre cele două rivale.

Ulterior, după ce și-a dat seama de gafa făcută în emisiunea moderată de Vali Moraru, Ciprian Marica și-a cerut scuzeCopilul de atunci a gândit cu voce tare”, a glumit fostul atacant, care, de-a lungul carierei, a jucat atât la Dinamo, cât și la FCSB.