#cugandullaanimale. Imagini de groază: Câini împușcați pe o stradă din Orăștie. Poliția caută vinovatul – FOTO

Publicat: 26 09. 2019, 14:40

„Cu ce drept a folosit arma asupra acelor căței? Oare, mai nou, cei care dețin arme le pot folosi chiar în halul ăsta, pe niște câini care cu siguranță nu aveau treabă cu el? S-a întâmplat aseară, pe strada Mureșului… Un om fără suflet a împușcat toți cățeii”, a scris Vali Florin, scrie Hunedoara Liberă.

Imaginile cu animalele moarte au stârnit un val de reacții de revoltă.

„Și psihopatul umblă liber pe străzi? Poliția Locală ce face? Trăim într-o țară de barbari, oameni răi și fără suflet! Foarte trist”, a scris o utilizatoare.

Un alt internaut a comentat: „Nu Poliția Locală, ci Poliția Română trebuie să intervină. Este infracțiune ceea ce a comis individul. Cine a văzut sau a constatat direct situația să meargă să facă plângere. Că sunt destui alții care să blesteme inutil”.

„În urma apariției pe rețelele de socializare a fotografiilor cu acest incident, ne-am autosesizat și am anunțat Poliția locală, care, la rândul ei, a transmis o adresă oficială către Poliția națională. Aceasta din urmă are competență în cercetarea și aflarea cauzelor în care s-a produs incidentul. Suntem împotriva acestui gen de manifestări și sperăm ca Poliția să afle adevărul în acest caz”, a informat Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăștie.

Polițiștii vor face verificări și îl caută pe vinovat.

Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale„. Dacă ați fost martori la cazuri de abuzuri comise față de animale, nu ezitați să ne trimiteți imagini sau clipuri video la adresa stopcruzimiianimale@gandul.info. Vă mulțumim anticipat!

Foto: Facebook