Cum a alergat dezbrăcat în plină stradă Nicolae Moisiu, directorul Biroului de Achiziții Publice din CJ Brăila, anchetat în dosarul de corupție al lui Gheorghe Bunea Stancu

Publicat: 07 01. 2015, 18:03

Oamenii legii l-au reținut pe Moisiu și au sunat la 112, iar o ambulanță l-a dus pe funcționar la Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”, informează infobrăila.ro.

Nicolae Moisiu a încercat să se sinucidă la începutul anului 2012, după ce a fost citat în dosarele lui Stancu cu ANI (Agenția Națională de Integritate), înghițind o doză de medicamente.

Moisiu, care conduce Serviciul Achiziții Publice din cadrul CJ Brăila, se află sub control judiciar, fiind acuzat de DNA că a săvârșit cinci infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, dintre care una în formă continuată. Acesta a fost ridicat de oamenii legii în ziua în care procurorii au descins la casa lui Bunea Stancu și la sediul CJ Brăila.

Nicolae Moisiu a cerut să fie externat de la spitalul de psihiatrie, în ciuda insistențelor medicilor, care au sesizat că se află într-o stare de depresie gravă. Pe parcursul șederii în spital, lui Moisiu i-a fost administrat un tratament medicamentos. 

foto: infobrăila.ro