Cum a reacționat nevasta din imagine, după ce a aflat că soțul ei o înșală cu femeia de serviciu. Ce a urmat depășește orice imaginație!

Publicat: 19 12. 2022, 16:13
Actualizat: 20 12. 2022, 08:14
Sursă Foto - Instagram

O femeie a trăit șocul vieții sale atunci când a aflat că soțul ei o înșela cu femeia de serviciu care lucra pentru familia sa de patru ani. Cum a reacționat în momentul în care a văzut-o pe amantă întrece orice scenariu! 

Soția pe nume Jaclyn Maree Morris a confruntat-o pe femeia de serviciu la o săptămână după ce a aflat despre aventura soțului său, care s-a petrecut în luna august.

Mamă a doi copii, Jaclyn a jignit-o și a înjurat-o pe femeia de serviciu care trăia cu soțul său, și nu doar atât, aceasta a luat-o la bătaie la propriu.

În luna august, la o lună după ce a a aflat despre aventura soțului său, atunci a fost și momentul în care Jaclyin a sărit la bătaie în adevăratul sens al cuvântului.

Văzându-o stând în mașină pe femeia care trăia cu bărbatul ei, Jaclyin Morris nu s-a mai putut abține și s-a dus direct la ușa mașinii respectivei, unde a început să o înjure și să o jignească.

Femeia acuzată pentru că ar fi încercat să îi ”spargă casa” propriei sale angajatoare, i-a răspuns atunci la acuzații: „Nici nu îl vreau pe soțul tău, las-o baltă!”

Iar ce a urmat depășește orice scenă din filmele de acțiune.

Cele două femei au ajuns în instanță

În mijlocul ”dialogului”, soția geloasă a luat-o de păr prin geamul mașinii pe femeia de serviciu, apoi a lovit-o de mai multe ori în față.

Victima a suferit răni asupra feței, pe lângă buza umflată, și o parte din părul acesteia a fost smuls.

Jaclyn Maree Morris a dat vina pe femeia de serviciu că ar fi provocat-o mai întâi, spunând instanței că nu a fost vina ei în totalitate.

Totuși, niciuna dintre cele două femei nu a fost sancționată de Poliție, potrivit NYpost.com.