Cum a reușit o văduvă octogenară să scape de viol. L-a lăsat pe agresor să stea pe pat și i-a vorbit frumos: „Aoleu, pe mine m-ai găsit? M-am împărtășit!”

Publicat: 11 04. 2019, 12:59

Tanti Constanța nu s-a pierdut însă cu firea și l-a pus pe agresor să stea pe pat, luându-l cu „vorba bună”, scrie targovistenews.ro. Într-o clipă de neatenția a agresorului de 22 de ani, femeia a reușit să sune la Poliție.

Este văduvă de 15 ani, locuiește singură și fără copii. Practic, victima perfectă pentru tânărul violator, care a intrat pe geam și a trântit-o jos, cu intenții necurate.

„A venit ca să se iubească cu mine, că îmi face un bine. Păi, ce bine, mă?! Am vorbit frumos cu el. Măi, mamă, dar eu sunt bătrână, m-am împărtășit! Nu contează, eu te iubesc! Aoleu, pe mine m-ai găsit?!”, a povestit șocată Constanța Ionescu.

Bătrâna s-a prefăcut că-l sfătuiește pe tânăr cum să se poarte cu femeile. Aceasta a sunat la 112 și individul a fugit.

Poliția l-a găsit pe făptaș, care va sta 30 de zile în arest preventiv pentru tentativă de viol. Bărbatul face parte dintr-o familie cu probleme de comportament, trăia de unul singur și, la începutul anului, într-un moment de rătăcire, și-a dat foc la casă.

În urma evenimentului traumatizant, tanti Constanța a chemat-o pe sora ei, ca să stea cu ea, cel puțin o vreme, până își revine din șoc.

foto: Hepta