Cum vede Vosganian reindustrializare României: Dispariția ștampilelor va fi modul nostru de a o rupe ca mentalitate cu trecutul

Publicat: 11 04. 2013, 20:33
Actualizat: 28 09. 2018, 09:29

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, joi, la Craiova, că „România trebuie să nu mai aibă ștampile” și a susținut că în strategia de reindustrializare se va ține cont de acest lucru, precizând: „Dispariția ștampilelor va fi modul nostru de a o rupe ca mentalitate cu trecutul”.

„Încercați să închideți ochii și imaginați-vă o Românie fără ștampile. România trebuie să nu mai aibă ștampile și vă spun că în strategia de reindustrializare vom avea acest lucru. Dispariția ștampilelor va fi modul nostru de o rupe ca mentalitate cu trecutul. Pare un fleac, dar nu este. Cine are ștampila, are puterea: «A fugit noaptea și a luat și ștampila cu el». Ștampila este robia noastră în fața democrației. Apoi, trebuie să existe un suport informatic al întregii administrații. Fără asta, oricât de mulți bani ai avea se vor scurge ca apa printre degete”, a afirmat Varujan Vosganian.

Ministrul Economiei s-a aflat, joi, la Craiova, unde a participat la cea de-a doua ediție a Forumului Economic Regional Oltenia, unde a vorbit despre strategiile dezvoltării economice și importanța creării de locuri de muncă.