Cum vor arăta noile autospeciale Duster de poliție: Marcel Vela vrea să înlăture confuzia dintre Poliția Română și Poliția Locală

Publicat: 29 02. 2020, 17:52

Marcel Vela a găsit soluția pentru a înlătura confuzia dintre Poliția Română și Poliția Locală. Ministrul Afacerilor Interne a declarat sindicatelor din poliție că își dorește o rebranduire a structurilor de poliție pentru a elimina confuzia cetățenilor, O parte din soluție ar fi schimbarea look-ului mașinilor de poliție, noul standard de inscripționare fiind inspirat de modelul german, notează mediasud.ro.

„Vreau rebranduirea Poliţiei Naţionale, care acum se numeşte Poliţia Română. Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intră, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală. Tot respectul faţă de Poliţia Locală, am fost primar 12 ani, am construit poliţie locală în sensul că i-am găsit gardieni publici, după aceea poliţie comunitară şi poliţie locală – băieţi destoinici”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela, potrivit mediasud.ro.

„Cred că trebuie să clarificăm o delimitare clară între Poliţia Locală şi Poliţia Română, s-o numim Poliţie Naţională. Asta ţine de rebranduire”, a mai spus Vela.

Pe fondul acestor schimbari afost prezentat în spațiul virtual un Duster M.A.I. , branduit după modelul german și polonez într-o scurtă prezentare.

Se pare că acesta va fi noul noul standard de inscripționare! Autospecială va avea în dotare o stație mobilă instalată la pachet cu o tabletă  pe care va avea un kit de funcționare special pentru fiecare structura căreia îi este destinată.

De asemenea, va avea în standardul de înzestrare și celebra „cușcă” pentru persoanele care vor fi conduse la secția de poliție!

Se vehiculează pe surse că inclusiv echipamentul de poliție va fi schimbat în cel mai scurt timp, iar structurile se vor evidenția prin culori și design distinct.

Sursa foto: Mediasud.ro