Cumpănașu, despre Dincă: Nu e nebun de serviciu, face parte dintr-un angrenaj / Suspectul în cazul Caracal, „amantul unei foste judecătoare”

Publicat: 01 08. 2019, 15:14

„Pot să vă spun cu certitudine un lucru – acest nemernic, acest individ nu este un nebun de serviciu, cum credem noi, este un om dintr-un angrenaj foarte mare, fiind amantul unei foste judecătoare din Caracal. Mă refer la Dincă. La rândul lor, ei fiind parte dintr-un angrenaj care include și oameni politici, dar nu spun mai mult”, a declarat Alexandru Cumpănașu, pentru MEDIAFAX.

Unchiul Alexandrei spune că a informat autoritățile cu privire la detaliile pe care le cunoaște și, până în prezent, nu a primit niciun răspuns.

„Asta înseamnă că ori nu au verificat, ori au verificat și nu ne comunică. Erau informații care nu afectau o posibilă anchetă. De exemplu, era o locație exactă unde trebuiau să se ducă și nu știu dacă au făcut-o – cu numel prenume, localitate din România. (…) Până în acest moment, nu am niciun răspuns cu privire la faptul că acest individ este implicat în trafic de persoane, posibil și familia lui. Cataloghez lamentabilă activitatea de până acum”, mai spune Cumpănașu.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, urmează să fie dus vineri la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.