Dâmbovița: O femeie a murit din cauza căldurii

Publicat: 15 02. 2012, 09:56
Actualizat: 11 06. 2012, 22:23
O femeie în vârstă de 38 de ani din localitatea dâmbovițeană Moțăieni a murit, marți dimineață, cel mai probabil din cauza caniculei.

O femeie în vârstă de 38 de ani din localitatea dâmbovițeană Moțăieni a murit, marți dimineață, cel mai probabil din cauza caniculei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia a acuzat, luni, dureri de cap, după ce s-a întors de la câmp. Din spusele vecinilor a reieșit că aceasta nu a avut probleme de sănătate, însă când a venit de la strânsul fânului era roșie la față și le-a spus apropiaților că nu se simte prea bine. Femeia a intrat în casă să se odihnească, iar la puțin timp a fost găsită moartă de către fetița ei.

"Am fost anuntață de una din vecinele pacientei că au găsit-o în stare de inconștiență. Am găsit-o cu pulsul zero, tensiune zero, midriază, extremitățile reci. După părerea mea, decesul se produsese cu cel puțin o jumătate de oră înainte să ajung eu acolo. Bănuiesc că este vorba de un accident vascular", a declarat medicul de familie al femeii, Raluca Dumitrescu.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viață, corpul neînsuflețit fiind ridicat de medicii legiști. (Mediafax)