Dan Șova fusese avertizat: ”I-am zis că or să-l ia mascații de pe stradă”

Publicat: 26 11. 2015, 09:37

„Nu îmi place să fiu profet al dezastrului. Nu dau doi bani pe Șova. Nu cred că trebuie judecat în stare de arest. Nu pot să nu-mi amintesc că i-am zis în direct că or să-l ia mascații de pe stradă. Nu uit că a sunat repede să mă reclame. Nu mă bucur. Nu sufăr”, a scris Ciutacu online, fiind citat de reportervirtual.ro.

În noul dosar, Dan Șova este acuzat că i-a determinat pe Bălan Mihai – director general și Lepădat Constantin – director economic în cadrul SC CET Govora să încheie două contracte de asistență juridică cu firma sa de avocatură „Șova și Asociații”, în perioada 2006-2008.

Contractele încheiate cu firma lui Șova au creat un prejudiciu SC CET Govora SA în valoare în valoare de 667.409,20 euro și 1.822.928,24 lei.

Șova mai este urmărit penal într-un caz separat, în care este implicată tot compania CET Govora. DNA afirmă că Șova a primit 100.000 de euro mită pentru ca o firmă de avocatură să primească u n contract cu CET Govora.

Totodată, senatorul PSD este judecat în Dosarul „Turceni-Rovinari”, alături de ex-premierul Victor Ponta și de reprezentați din conducerea celor două companii de stat.