Dăncilă GAFEAZĂ de două ori într-o frază: Cei 58 de kilometri VA DUCE la DECONCESIONAREA traficului

Publicat: 01 10. 2018, 15:02
Actualizat: 02 10. 2018, 15:07

„Astăzi au fost desemnate contractele pentru proiectare și execuție pentru drumul expres în regim de autostradă Craiova – Pitești, tronsoanele 1 și 2. Durata de execuție este de 36 de luni, iar perioada pentru garanție este de 7 ani”, a anunțat, luni, premierul Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită la Fabrica de Avioane din Craiova.

Apoi, dorind să laude realizările drumarilor, a reușit să facă un dezacord și să pocească un cuvânt într-o singură frază. Viorica Dăncilă s-a bâlbâit și a încheiat fraza fără să se corecteze.

„Pentru noi este important să demarăm acest proiect, iar cei 58 de kilometri aferenți tronsoanelor 1 și 2 sunt convinsă că VA DUCE la DECONCESIONAREA, la…ăă…mult așteptată a traficului în localitățile Balș și Slatina”, a declarat Dăncilă.

Prezent alături de premier la Fabrica de Avioane Craiova, ministrul Transporturilor Lucian Șova a adăugat că cele două companii care au câștigat contractele „prezintă garanții că aceste lucrări vor fi făcute la timp”.

„Azi, CNAIR a desemnat câștigătorii pentru cele două tronsoane de autostradă despre care a vorbit dna prim-ministru, este vorba despre două companii care – din punctul meu de vedere – prezintă garanții că aceste lucrări vor fi făcute la timp. Vom traversa o perioadă de zece zile, conform noilor reglementări, în care ar putea să fie depuse contestații, însă este încurajator faptul că cele care au fost depuse deja la CNSC au fost respinse, astfel încât după părerea mea nu există premise ca procedura de atribuire a acestor contracte să se prelungească. Vom traversa iarna în care cei doi anteprenori vor face proiectarea, ne vom concentra atenția ca lucrările să înceapă mai ales în zonele cele mai fierbinți și mă refer aici la Balș și Slatina”, a precizat Șova.

Foto: Hepta