Decizie în cazul tânărului oprit cu focuri de armă în timp ce făcea drifturi în parcarea unui mall din București

Publicat: 07 04. 2018, 16:07
Actualizat: 06 06. 2018, 23:30

Un șofer care făcea drifturi, vineri seara, în parcarea mall-ului din Băneasă a fost somat de polițiștii din Sectorul 2 să oprească, însă din cauză că acesta a refuzat au fost folosite focuri de armă. Nicio persoană nu a fost rănită, șoferul și un pasager fiind duși la audieri.

După audieri, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele bărbatuluim însă parchetul a decis cercetarea lui în stare de libertate.

Bărbatul este acuzat de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat, precizează Poliția Capitalei.

„Tânărul aflat la volan are suspendat dreptul de a conduce, iar autoturismul nu este înmatriculat. La momentul în care poliția l-a somat, mai mulți spectatori au încercat să intervină în favoarea conducătorului auto. Precizam că în zona complexului comercial se înregistrează un real fenomen, multi tineri alegând să execute drifturi în acea zonă, fapt pentru care poliția va interveni întotdeauna cu fermitate pentru protejarea tuturor cetățenilor care se află în acel perimetru și sunt expuși unui real pericol de a fi răniți”, transmitea vineri seara Poliția Capitalei