Deputat PSD, rănit grav într-un accident, în Argeș. Politicianul a fost transferat la Spitalul Floreasca. UPDATE

Publicat: 25 11. 2017, 19:08

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Pitești, Marius Pascu, a declarat, sâmbătă seara, corespondentului MEDIAFAX, că deputatul rănit a fost transportat la un spital din Capitală.

„Pacientul a suferit multiple traumatisme, are fracturi la mâini, picioare, bazin, dar este stabil. A fost transportat la Spitalul Floreasca”, a declarat Pascu. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul de pe DN 73, din județul Argeș.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat că pompierii au intervenit la un accident în Mărăcineni, zona Slava, coliziunea având loc între un autoturism și o motocicletă, singura persoană rănită fiind motociclistul.

„Este vorba despre o victimă și anume motociclistul care este conștient dar cu politraumatisme”, a declarat Epure.

Deputatul a fost transportat la Spitalul Județean din Pitești unde, potrivit unor surse medicale, se află în investigații fiind în stare gravă politraumatizata și sedat.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

„Cert este că avut loc coliziune între un motociclist și un autoturism. Colegii mei sunt la fața locului și au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir.

Potrivit unor surse judiciare deputatul, aflat pe motocicletă, s-a lovit de un autoturism aflat în mișcare, dar și de o mașina parcată și un stâlp aflat pe marginea drumului, însă deocamdată nu se cunoaște exact ce s-a întâmplat.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.