Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa, prima reacție după ce a fost bruscat de protestatari

Publicat: 21 06. 2018, 08:47

This browser does not support the video element.

Deputatul a definit incidentul ca fiind „o formă soft de TERORISM URBAN organizată de profesioniști” și a dat vina pe SPP pentru lipsa de reacție.

„Este o formă soft de terorism urban organizată de profesioniști. Jandarmeria și-a făcut datoria și îi mulțumesc. Ei au încasat brutalitățile, eu am fost la mijloc. M-au scuipat de vreo două ori.

Azi, pe holurile Parlamentului, erau unii ca maimuțele. Cum au intrat? SPP nu a intervenit! SPP e un element al statului paralel, din punctul meu de vedere. E bine ca aceste lucruri să fie investigate. Am fost înjurat. Nu am pățit nimic”, a declarat Nicolae Bacalbașa la un post de televiziune.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a fost bruscat și huiduit, miercuri, de către protestarii care se aflau în fața Palatului Parlamentului, acesta având nevoie de protecția jandarmilor prezenți la manifestare, pentru a traversa în siguranță parcul Izvor.

 „Nu scăpați!”, „Comunistule!”, „Hoții!”, sunt doar câteva dintre lozincile pe care protestarii i le-au adresat lui Bacalbașa.