Derapaj la „Viața Satului”. Un producător de vin s-a lăudat în emisiune cu certificatele de virginitate ale femeilor care îi zdrobesc strugurii – VIDEO

Publicat: 17 07. 2019, 15:42

Bărbatul a prezentat chiar și „certificatele de virginitate” ale fetelor angajate.

„Aici avem certificatele lor de virginitate, pentru că în legendă se spune că dacă fetele care zdrobesc strugurii (n.r. nu ar mai fi virgine), vinul ar ieși amar!”, se laudă patronul cramei respective.

„Nu știu cum să vă spun asta căci mi-e mie jenă că am asistat la această discuție în iată, anul 2019, la televiziunea națională TVR. Aici, în emisiunea Viața Satului, patronul firmei producătoare de vin V……a a povestit cum firma sa produce vin în mod tradițional, apelând la virgine care să calce strugurii în picioare.

Ba chiar a povestit cum a solicitat să îi fie aduse fete virgine în acest scop, au apărut 40, dintre care firma a dus 20 de fete la o clinică unde au fost verificate și a reieșit că doar 6 erau cu adevărat virgine – omul are chiar și un dosar cu certificatele lor de virginitate. Da, România, da 2019, da atât se poate”, a scris Dora Constantinovici pe Facebook.

foto: capturi video Facebook / Dora Constantinovici / TVR