DESCOPERIRE STRANIE făcută de un pădurar în masivul Căpățânii. Echipament de munte SFÂȘIAT de fiare și o cameră foto abandonată. Ce imagini conține aparatul

Publicat: 09 04. 2020, 09:29

O descoperire stranie făcută de un pădurar în masivul Căpățânii, într-o zonă aflată la limita dintre județele Gorj și Vâlcea, a determinat o reacție rapidă din partea polițiștilor și salvamontiștilor.

Mai multe echipamente montane, dar și un aparat foto, au fost găsite abandonate pe munte. Polițiștii au recuperat fotografiile din camera foto și încearcă să elucideze misterul, lansând un apel și la opinia publică.

Echipamentul montan găsit în masivul Căpățânii este unul scump, ca și camera foto. O parte din lucruri ar fi fost sfâșiate de fiarele sălbatice.

Anchetatorii nu au găsit acte de identitate sau documente care să ofere indicii privind numele proprietarilor acestor echipamente.

Imaginile din camera foto au fost făcute publice pentru a identifica persoanele. Cine i-a văzut pe bărbați este rugat să sune de urgență la poliție.

”Apel Salvamont Romania! Toţi cei care pot oferi informaţii despre persoanele din fotografiile alăturate sunt rugate sa ne contacteze prin Dispeceratul National Salvamont – 0372126668 Vă mulţumim! După primele comentarii apărute va comunicam ca nu este vorba de nici o gluma, nu ne permitem sa facem astfel de glume pe aceasta pagina şi în astfel de situaţii, dar pe munte au fost descoperite mai multe echipamente montane, cort, sac dormit, rucsac, aparat foto, trecute prin iarna, şi trebuie întreprinse cercetări de către mai multe instituţii, pe nivele de competenta, pentru soluţionarea acestei situaţii”, anunță Salvamont România pe Facebook.