DESCOPERIRI. Criminalul Biancăi, tânăra ucisă într-o cabană părăsită, a fost examinat psihiatric

Publicat: 17 06. 2020, 21:13
Actualizat: 17 06. 2020, 21:15
DESCOPERIRI. Criminalul Biancăi, tânăra ucisă într-o cabană părăsită, a fost examinat psihiatric / Foto: Țicală Bianca - Facebook

Criminalul Biancăi, tânăra în vârstă de doar 18 ani, omorâtă într-o cabană părăsită din localitatea Vișeu de Sus, a fost examinat psihiatric.

Bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetul Marmației până marți, unde a fost examinat psihiatric de către medicii specialiști.

Potrivit rezulatelor, acesta avea discernământ la momentul producerii crimei, scrie actualmm.ro.

Criminalul a încercat să se spânzure

Claudiu Zelujec ar fi incercat să se spânzure, dar polițiștii l-au oprit la timp.

Bărbatul a fost reținut la data de 16 iunie, iar astăzi a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Judecătorii urmează să își pronunțe decizia.

A venit rezultatul expertizei, s-a concluzionat că are discernământ. A fost reținut în cursul zilei de ieri și astăzi a fost propusă arestarea preventivă a inculpatului. Urmează ca astăzi să aflăm ce va hotărâ instanța de judecată”, ne-a declarat Bogdan Gabor, Prim-Procuror Adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Bianca Țicală, tânăra în vârstă de doar 18 ani, mamă a doi copii, omorâtă într-o cabană părăsită din localitatea Vișeu de Sus, a fost ademenită de criminal, concubinul fetei, cu mâncare pentru cei doi copii.

Crima a fost descoperită sâmbătă la amiază de un cioban aflat cu oile într-o zonă izolată a orașului Vișeu de Sus. Bărbatul a alertat poliția, imediat ce a descoperit cadavrul.
Odată ajunși la fața locului, medicii au constatat decesul. Tânăra prezenta urme de violență pe corp, dar și urme de strangulare în zona gâtului.
Criminalul Biancăi ar fi bătut-o crunt pe tânără,  iar atunci când a realizat că încă respira, a stragulat-o cu o sârmă.