Directoarea unei școli din Agigea a fost demisă după ce pe site-ul unității de învățământ au apărut câteva anunțuri mai puțin obișnuite

Publicat: 07 05. 2015, 13:25

După ce pe site-ul Școlii generale „Ion Borcea” din Agigea au apărut anunțuri erotice, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța a decis, miercuri, demiterea directoarei Doinița Sârbu, scrie monitorulbt.ro.

Potrivit IȘJ Constanța, demiterea va intra în vigoare din data de 13 mai 2015, urmând ca până atunci Consiliul de Administrație al Școlii să își aleagă un nou director. Directoarea a declarat că nu știe cum au ajuns acele anunțuri erotice pe site-ul școlii generale și că administratorul paginii web este chiar informaticianul școlii.

Pe site-ul școlii „Ion Borcea”, pe lângă informările legate de deciziile unității școlare și rezultatele elevilor la învățătură, exista o rubrică de anunțuri unde erau câteva zeci de mesaje pentru cumpărarea de servicii de escortă sau masaj erotic.

În prezent, site-ul școlii nu mai este funcțional. Conducerea școlii a deschis o anchetă pentru a stabili cum au apărut aceste anunțuri pe site. Totodată, și polițiștii din Constanța au fost sesizați cu acest caz, urmând să verifice situația de la școala din Agigea.