„Dispari în 60 de secunde”, varianta cu bancomatul. Ce surpriză vor avea hoții care au furat un ATM în Capitală

Publicat: 05 08. 2015, 17:21
Actualizat: 05 09. 2019, 03:42

Patru hoți au forțat ușa și au ajuns la ATM-ul din holul băncii. Au înfășurat în jurul acestuia un cablu metalic, care era prins de o mașină parcată în fața instituției bancare și au tras. În câteva secunde, bancomatul s-a desprins și a „zburat” prin ușa de sticlă. Hoții l-au așezat apoi în portbagaj și au plecat.

Deși alarma era funcțională, aceasta s-a oprit atunci când bancomatul a fost smuls. „Modul de operare a fost unul profesionist, având în vedere rapiditatea acțiunii (durata de un minut). Echipajele specializate ale firmei de pază au constatat producerea evenimentelor și au luat toate măsurile pentru conservarea probelor”, a precizat firma de pază a băncii.

„Am auzit o bubuitură mare. Un vecin spunea că a văzut patru inși mari cu șepci trase pe ochi, care când au tras bancomatul au spart un geam și au dispărut cu un Mercedes negru”, a declarat un martor.

După ce îl vor goli, cel mai probabil infractorii vor arunca bancomatul într-unul din lacurile Capitalei, informează știrileprotv.ro.