DN 1, blocat pe sensul Brașov – București în urma unui accident

Publicat: 15 02. 2012, 11:58
Actualizat: 25 04. 2012, 18:05
Circulația rutieră pe Drumul Național 1, în zona kilometrului 84 - Paralela 45, în apropierea localității prahovene Bănești, se desfășura cu dificultate, vineri la prânz, sensul de mers Brașov - București fiind complet blocat în urma unui accident rutier.

Circulația rutieră pe Drumul Național 1, în zona kilometrului 84 – Paralela 45, în apropierea localității prahovene Bănești, se desfășura cu dificultate, vineri la prânz, sensul de mers Brașov – București fiind complet blocat în urma unui accident rutier.

Potrivit martorilor, un autoturism Volkswagen Polo, care circula dinspre Ploiești, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o autoutilitară marca Iveco. În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii de către echipa de descarcerare a pompierilor și transportat la spital.

În urma accidentului, cele două benzi de circulație ale sensului de mers Brașov – București au fost complet blocate, iar circulația se desfășoară cu viteză redusă pe sensul de mers București – Brașov.