DN 6, blocat în continuare în zona în care s-a răsturnat o cisternă încărcată cu GPL

Publicat: 03 06. 2013, 10:48
Actualizat: 29 07. 2014, 19:31

Traficul pe DN 6 continuă să fie blocat, luni, pe ambele sensuri, între localitățile Cornea și Plugova (Caraș-Severin), după ce o cisternă încărcată cu gaz petrolier lichefiat s-a răsturnat pe șosea, cu o zi în urmă, la fața locului fiind așteptată o mașină din Bulgaria pentru a prelua încărcătura.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul de Poliție Caraș-Severin, DN 6 rămâne blocat, circulația desfășurându-se pe rute ocolitoare în dreptul localităților Cornea și Plugova, unde s-a răsturnat o autocisternă încărcată cu gaz petrolier lichefiat (GPL).

Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Ancuța Cărbunaru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că se așteaptă sosirea unei autocisterne din Bulgaria, care să preia încărcătura celei răsturnate pe șosea.

Potrivit acesteia, în urma accidentului, zona a fost evacuată pe o suprafață de aproximativ 800 de metri chiar dacă nu a existat pericol de explozie.

Autocisterna încărcată cu GPL s-a răsturnat, duminică la prânz, pe partea carosabilă a DN6, între localitățile Cornea și Plugova, șoferul, un cetățean bulgar de 29 de ani, neadaptând viteza într-o curbă deosebit de periculoasă.

În urma accidentului nicio persoană nu a fost rănită.  (Liliana Iedu)