DNA cere Tribunalului București să dispună arestarea lui Nicușor Constantinescu

Publicat: 18 07. 2014, 16:45
Actualizat: 30 04. 2015, 17:44

După ce gândul și ale instituții media au publicat detalii și imagini în care Nicușor Constantinescu, care susține că este la tratament în SUA, apare la o terasă din New York, procurorii DNA au depus o nouă solicitare de arestare a baronulului de Constanța. 

Gândul a publicat o înregistrare cu Nicușor Constantinescu filmat în timp ce lua masa și fuma relaxat o țigară la un restaurant din New York. Gândul a verificat autenticitate imaginilor și a stat de vorbă cu managerul restaurantului și cu cel care a realizat înregistrarea. Potrivit surselor citate, baronul de Constanța a petrecut două ore la resturantul Romanian Garden, aflat lângă Queens Bulevard din New York. Martorii oculari au declarat că Nicușor Constantinescu a venit și a plecat pe picioarele sale la localul unde a mâncat mici și cartofi.

Declarațiile despre starea acestuia de sănătate sunt însă contradictorii. Cel care a realizat înregistrarea susține că șeful CJ Constanța nu părea bolnav, pe când managerul localului spune că Nicușor Constantinescu era vizibil afectat de boală.