Doi bărbați reținuți după ce ar fi furat bani din bancomate, folosind dispozitive artizanale

Publicat: 05 12. 2013, 13:24
Actualizat: 02 02. 2019, 05:13

Doi bărbați din Arad au fost reținuți, joi, după ce au fost prinși pregătind un furt dintr-un bancomat folosind un dispozitiv artizanal cu bandă adezivă, polițiștii afirmând că suspecții au mai comis astfel de furturi și au reușit să sustragă sume cuprinse între 50 și 300 de lei.

Polițiștii de investigații criminale arădeni au reușit identificarea și prinderea a doi bărbați suspectați că au sustras diferite sume de bani din mai multe bancomate aflate în municipiul Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Suspecții au 23 și 33 de ani și au fost prinși joi, în timp ce se pregăteau să fure bani dintr-un ATM situat în apropierea unei sucursale bancare din municipiul Arad.

„Suspecții foloseau dispozitive artizanale cu bandă adezivă, aceștia sustrăgând, în câteva cazuri, sume de bani cuprinse între 50 și 300 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Camelia Tuduce.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările, pentru identificarea unor eventuali complici, care ar putea forma un grup specializat în astfel de furturi din bancomate.