Doi copii și un bărbat au murit într-un accident rutier produs în Bragadiru. UPDATE

Publicat: 02 02. 2013, 20:27
Actualizat: 29 07. 2014, 19:31

UPDATE.  Șeful Poliției Rutiere Ilfov, Silviu Rusen, a declarat că accidentul produs sâmbătă seară la Bragadiru, în urma căruia doi copii și un bărbat au murit, s-a produs, cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, iar șoferul autoturismului care a lovit victimele nu consumase alcool.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs după ce un autoturism înmatriculat în Bulgaria a ieșit de pe carosabil, a lovit o dubă parcată, în care nu se afla nimeni, iar apoi a accidentat mortal un bărbat și pe nepoții acestuia, în vârstă de șase-șapte ani, toți trei aflați pe trotuar.

Șoferul autoturismului care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că acesta nu a consumat alcool. Potrivit polițiștilor, șoferului îi vor fi recoltate însă și probe de sânge.

„Este localnic, cunoștea bine drumul”, a mai spus Silviu Rusen despre acesta.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Doi copii și un bărbat au decedat, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier produs în localitatea Bragadiru din județul Ilfov, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov.

Potrivit primelor informații, un autoturism cu numere de Bulgaria a ieșit de pe carosabil și a accidentat mortal doi copii și un bărbat aflați pe trotuar.

Mașina a lovit apoi un alt autoturism, care era parcat.

Două persoane aflate în mașina care a produs accidentul au fost răniți și urmează să fie transportați la Spitalul Universitar din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții SMURD.

Polițiștii fac măsurători la fața locului, pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.