Doi muncitori au murit după ce un zid al unei clădiri în construcție a căzut peste ei

Publicat: 29 10. 2012, 11:45
Actualizat: 25 03. 2019, 20:53

Doi muncitori, angajați la o firmă din comuna ialomițeană Cocora, au murit, luni, după ce un zid al clădirii în construcție la care lucrau s-a prăbușit peste ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, cauza probabilă a prăbușirii zidului, încă neprins în beton, este vântul puternic.

Doi dintre muncitorii care lucrau la construcție, în vârstă de 38 și 42 de ani, au fost prinși sub dărâmături, ei murind pe loc din cauza traumatismelor multiple suferite.

„Am intervenit pentru scoaterea muncitorilor dintre cărămizi, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lor, sunt decedați. A căzut un zid peste ei. Cauza probabilă a incidentului este vântul care a dărâmat zidul din cărămidă, care încă nu era fixat în beton”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, George Damian.

La fața locului au ajuns și reprezentanți ai Poliției și ai Inspectoratului teritorial de Muncă (ITM), care vor declanșa anchete pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.