Doi polițiști ai Serviciului Rutier, cercetați de procurori pentru că ar fi bătut un șofer

Publicat: 26 09. 2014, 16:36
Actualizat: 28 09. 2018, 02:16

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Simona Vîrci, în urma finalizării unei verificări interne în cadrul instituției, doi polițiști ai Serviciului Rutier Cluj, pe numele cărora a fost depusă o plângere penală, vor fi cercetați penal de către procurori, pentru purtare abuzivă, după ce dosarul lor a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

„Pe numele celor doi polițiști a fost depusă o plângere penală, colegii de la Control Intern au făcut verificările necesare, apoi au dispus trimiterea dosarului la unitatea de Parchet competentă. Cei doi polițiști sunt acuzați de purtare abuzivă”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX Simona Vârci.

Cei doi polițiști de la Serviciul Rutier Cluj sunt acuzați de un șofer și de soția acestuia că i-au bătut în trafic.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, Poliția a fost sesizată cu privire la acest incident de către medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj, polițiștii luând ulterior legătura cu victimele și îndrumându-le să depună plângere la Poliție.

Sursele citate susțin că un șofer și soția acestuia s-au prezentat, în urmă cu aproximativ o săptămână, la Unitatea de Primiri Urgențe, unde le-au spus medicilor că au fost bătuți de doi polițiști care i-au oprit în trafic, pe DN 1C, drum ce face legătura între Cluj-Napoca și Dej.