Doi TINERI au căzut într-o GROAPĂ CU PETROL. Amândoi au fost scoși morți către de angajații ISU

Publicat: 05 05. 2012, 14:42
Actualizat: 05 05. 2012, 14:42

Un tânăr a murit după ce a căzut într-o groapă cu petrol din apropierea unei sonde din localitatea prahoveană Predealul Sărari, iar la ora transmiterii acestei știri, pompierii intervin pentru scoaterea din groapă a altui bărbat, cei doi fiind găsiți de angajații sondei petroliere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Marina Dinu, pompierii au intervenit, sâmbătă, pentru scoaterea unui tânăr care a fost găsit căzut într-o groapă cu petrol situată în apropierea unei sonde din satul Poienile, comuna Predeal Sărari.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost scos mort din groapă.

La ora transmiterii acestei știri, reprezentanții ISU Prahova intervin pentru scoaterea altui bărbat căzut în aceeași groapă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că cei doi, despre care nu s-a stabilit dacă sunt sau nu angajați ai sondei petroliere, au fost găsiți de către angajații de la sondă, autoritățile presupunând că ei se aflau în groapa cu țiței de câteva ore.


UPDATE Cel de-al doilea bărbat găsit căzut într-o groapă cu petrol, scos mort de pompieri

Cel de-al doilea bărbat găsit căzut într-o groapă cu petrol din comuna prahoveană Predeal Sărari a fost scos mort de pompieri, polițiștii spunând că există indicii conform cărora cei doi se aflau în apropierea sondei petroliere la furat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Marina Dinu, a declarat că cel de-al doilea bărbat găsit căzut într-o groapă cu petrol din apropierea unei sonde din comuna Predeal Sărari, sat Poienile, a fost scos mort.

Victima avea 30 de ani și era fratele primului bărbat scos de către pompieri din groapa cu petrol.