Doliu în sportul românesc! Un mare antrenor și campion român a murit la 62 de ani

Publicat: 27 10. 2020, 10:31
Doliu în sportul românesc! Un mare antrenor și campion român a murit la 62 de ani / Foto: Facebook / Gheorghe Broștianu

Lumea sportului românesc este în doliu după decesul cunoscutului antrenor Gheorghe Broșteanu, la vârsta de 62 de ani.

Gheorghe Broșteanu a fost o figură consacrată a luptelor libere, multiplu campion național și european.

Cunoscutul antrenor român, multiplu campion național și european la lupte a murit la 62 de ani.

Federația Română de Lupte a făcut anunțul trist pe Facebook:

„Federatia Română de Lupte anunță cu regret dispariția maestrului Gheorghe Brostianu, o figura emblematica a luptelor libere.
Medaliat la Campionatele Europene dar și descoperitor de talente ca antrenor la CS Unirea Iasi, Membru de Onoare al FRL, maestrul Gheorghe Broșteanu s-a stins din viață după o lungă si discretă suferință.

Federația Română de Lupte a își exprima regretele si transmite sincere condoleanțe familiei! Luptele românești au pierdut un om, sportiv și antrenor de o valoare incontestabilă. Drum lin, maestre!”

Gheorghe Broșteanu era un cunoscut antrenor în domeniul luptelor, medaliat la Campionatele Europene. Ulterior, a fost tehnician la CSS Unirea Iași și Membru de Onoare al FRL.

Motivul decesului marelui antrenor nu a fost, deocamdată, divulgat, dar se precizează că acesta a dus „o lungă și discretă suferință”.

Multiplu campion național și medaliat la Campionatele Europene, Gheorghe Broșteanu a fost ulterior şi descoperitor de talente ca antrenor la CS Unirea Iaşi.

Broşteanu a cucerit medalia de argint în 1982, la categoria 90 kg, la Campionatele Europene. A fost multiplu campion naţional şi câştigător a numeroase turnee internaţionale, dar şi Cetăţean de Onoare al municipiului Iaşi.

Tatăl lui Francesco Totti a murit din cauza infectării cu noul coronavirus

Enzo Totti, tatăl fostului jucător al echipei AS Roma, Francesco Totti, a murit, la mijlocul lunii octombrie, la vârsta de 76 de ani, din cauza complicaţiilor survenite în urma infectării cu noul coronavirus. Anunţul decesului a fost făcut de clubul AS Roma, printr-un mesaj pe Twitter.