Dosar penal deschis la Mitropolia Olteniei pentru furt de curent electric

Publicat: 10 06. 2022, 18:11
Actualizat: 10 06. 2022, 18:23
sursa foto: gds.ro

Dosar penal deschis la Mitropolia Olteniei pentru furt de curent electric. Poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi, vineri, în jurul prânzului, de către un bărbat, inspector în cadrul Distribuție Oltenia, cu privire la faptul că, la un imobil de pe strada Mitropolit Firmilian, din Craiova, ar fi fost depistat un branșament ilegal la rețeaua de energie electrică.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar în urma cercetărilor la fața locului politiștii au găsit mai multe nereguli, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

”In urma solicitării reprezentanților CEZ, colegii mei au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de energie electrică, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la final sa fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj, potrivit doljtv.

Mai mult, surse din cadrul IPJ Dolj au transmis că întreg Palatul Mitropoliei Oltenia ar fi alimentat ilegal cu energie electrică.