Două persoane au murit după surparea unui mal de pământ în curtea Politehnicii din București

Publicat: 08 12. 2012, 16:02
Actualizat: 30 07. 2014, 15:16

Două persoane au murit după surparea unui mal de pământ în curtea Politehnicii din București. Inițial s-a vorbit de faptul că o singură persoană a fost prinsă sub un mal de pământ în curtea Universității Politehnica din Capitală, la fața locului fiind trimise mai multe echipaje de intervenție, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, Daniel Vasile.

 

„Martorii susțin că două persoane ar fi sub pământ, dar echipele care intervin au deocamdată contact vizual cu o singură persoană”, a spus Daniel Vasile.

El a precizat că în zona producerii accidentului nu este niciun șantier și, cel mai probabil, cele două persoane săpau în căutare de fier vechi sau de alte materiale de construcție.

Rectorul Universității Politehnica din București, Mihnea Costoiu, care se află la fața locului, a declarat pentru Mediafax că sub malul de pământ ar fi prinse două persoane. Acestea ar fi săpat pentru a scoate fier vechi din zona unui șantier al unei firme, terenul fiind la limita cu Universitatea Politehnica.