Două persoane au murit într-un accident rutier, în județul Constanța. Tânăra aflată la volan își pensa sprâncenele când a intrat în depășire

Publicat: 11 08. 2013, 14:34
Actualizat: 11 08. 2013, 14:34

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident rutier petrecut, duminică după-amiază, în județul Constanța, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o femeie în vârstă de 20 de ani din localitatea constănțeană Nisipari se afla la volanul unui autoturism Volkswagen, pe DN 22 C, din direcția Constanța către Medgidia. La un moment dat, între Poarta Albă și Castelu, din cauza vitezei excesive și a neatenției în conducere, conducătoarea auto a pierdut controlul mașinii, iar aceasta a părăsit drumul național și s-a oprit într-un copac.

Sursa: adevarul.ro

Un alt bărbat aflat în autoturism a scăpat cu viață și a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea. El a declarat polițiștilor că fata aflată la volan își pensa sprâncelene în momentul în care s-a angajat în depășire.

În urma impactului, tânăra și un bărbat, în vârstă de 26 de ani, pasager în mașină au murit pe loc.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Sursa: adevarul.ro