După un conflict spontan, un bărbat a pus la cale o răzbunare dură. Victima lui a ajuns la spital

Publicat: 11 01. 2015, 16:14

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Județene Constanța, polițiștii de la Serviciul Rutier au fost anunțați, sâmbătă după-amiază, că un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost lovit de un autoturism de teren, pe strada Nicolae Filimon din municipiul Constanța, iar șoferul a fugit de la locul faptei.

Polițiștii au stabilit că între victimă și șofer existase un conflict anterior. Astfel, bărbatul în vârstă de 33 de ani nu a vrut să își mute platforma auto la care făcea reparații, din zona unei unități economice, după ce o rudă a administratorului firmei respective i-a cerut să plece de acolo pentru că face mizerie.

Între cei doi a izbucnit un scandal, iar la scurt timp după ce s-au certat bărbatul nemulțumit de staționarea platformei a revenit la volanul unui autoturism de teren, accidentând victima, care se afla pe trotuar și făcea reparații.

După producerea accidentului, șoferul a plecat, iar trei ore mai târziu s-a prezentat la sediul Secției 4 Poliție, recunoscându-și fapta, iar anchetatorii au stabilit că el nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Victima a fost transportată la spital, dar nu a fost necesară internarea.