DUREROS. Un tată din Vaslui s-a sinucis pentru că nu avea ce să le dea mâncare celor cinci copii. Micuții au rămas acum și fără puținul pe care el îl câștiga – FOTO

Publicat: 22 06. 2020, 12:48
Actualizat: 22 06. 2020, 15:31
DUREROS. Un tată din Vaslui s-a sinucis pentru că nu avea ce să le dea mâncare celor cinci copii. Micuții au rămas acum și fără puținul pe care el îl câstiga / Foto: shutterstock / Caracter Ilustrativ

Un tată din Stroiești, județul Vaslui, s-a sinucis pentru că nu și-a mai permis să le potolească foamea celor cinci copii ai săi.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, s-a spânzurat într-un grajd din apropierea casei.

Bietul om, care era văcar în sat, văzuse că în acea zi nu mai aveau decât niste cartofi, dar nici măcar o picătură de ulei, cu care mama să facă ceva de mâncare. Niciun colț de pâine nu mai era, iar cei mici tot spuneau că “ne e foame, ne e foame”, potrivit vremeanouă.ro.

În acel moment, bărbatul s-a prefăcut că se duce la lucru, dar a căutat un grajd și și-a pus capăt zilelor.

Acum, cei cinci copii, împreună cu mama lor, au rămas și fără puținul pe care el îl câștiga. O vecină a cerut ajutorul public, văzându-i pe copii și pe mamă, chiar în ziua înmormântării, amărâti și tot flămânzi.

Trupul său a fost gãsit de unul dintre copii, în vârstă de 8 ani.

Câtiva oameni au trimis deja la Stroiești hăinuțe, niște mâncare și dulciuri. „Detergent si săpun aș vrea, ca să spăl copiii”, spune cu lacrimi în ochi, Roxana Vasilache, mama celor cinci prunci, cu vârste între 11 luni și 12 ani.

Și-a ucis iubita și pe mama acesteia, dar și pe copilul tinerei de doar 4 ani, apoi s-a sinucis

Un tânăr rus de 21 de ani a împuşcat mortal trei persoane joi, într-un apartament din Moscova, după care s-a sinucis. Printre victime este şi un copil de doar patru ani.

Tragedia ar fi pornit de la un conflict între el şi iubita sa, în vârstă de 23 de ani, dar anchetatorii ruşi au mai precizat că, cel mai probabil, totul a fost premeditat, potrivit Adevărul, care citează presa rusă.

Citește continuarea…