EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2012. Ce spun elevii care AU PICAT BACUL: „Dacă nu se mai poate face nimic cu bani în țara asta, nu mai are rost să dăm BAC-ul” – VIDEO

Publicat: 09 07. 2012, 18:50
Actualizat: 09 07. 2012, 19:36

După afișarea pe EDU.RO a ULTIMELOR REZULTATE BACALAUREAT 2012, elevii care au picat EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012 au explicații care mai de care mai ciudate pentru eșecul lor.

Site-ul stirileprotv.ro a realizat un material cu reacțiile elevilor de la mai multe licee din țară la aflarea REZULTATELOR LA BAC 2012, iar materialul este unul tragicomic.

„Dacă nu se mai poate face nimic cu bani în țara asta, nu mai are rost să dăm BAC-ul… Am învățat de 7-8, dar am luat 2”, susține un elev.

Alt absolvent de liceu îl completează perfect: „Nu mă interesează Bacul, nici nu știu de ce m-am trezit dimineața. Țara asta e nașpa”. La întrebarea legată de pregătirea sa pentru EXAMENUL DE BAC 2012, tânărul la bustul gol și cu ochelari portocalii răspunde nonșalant: „Cum m-am pregătit? Mi-am aranjat freza, m-am îmbrăcat bine, acum am venit mai sexy”.

La capitolul „pregătire” stă bine și o domnișoară, care susține că a scris pe foaia de examen despre „Connect-R și cățeluș cu părul creț” și ia „zece cu felicitări”.

Un alt tânăr care a dat EXAMENUL DE BAC 2012 pare mai degrabă amuzat decât revoltat de REZULTATE. „Din ai noștri, n-a luat nimeni, ești nebun?! Dar am picat la doar două materii”, spune băiatul la bustul gol, râzând.

Altul a găsit explicația pentru faptul că nu a promovat EXAMENUL DE BACALAUREAT: „Talentul meu de profesie e fotbalul și mai rar pe la școală”.

La final, după ce a consultat listele, un proaspăt picat la BAC 2012 nu a putut decât să râdă amar: „Suntem niște tâmpiți, serios, chiar așa mă simt!”. Altul l-a completat imediat: „Peste trei ani cred că trecem”.