Elena Udrea a cerut Poliției Capitalei să renoveze celula în care era ținută în arest, pe banii ei. Răspunsul a venit azi

Publicat: 26 02. 2015, 20:03

This browser does not support the video element.

Răspunsul la solicitarea Elenei Udrea a fost dat după ce aceasta a fost eliberată din arest și plasată în arest la domiciliu, în dosarul „Microsoft”, pe 17 februarie, ea fiind din nou arestată miercuri, în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a solicitat, pe 13 februarie, conducerii Arestului Poliției Capitalei, să-i permită ca, pe banii ei, să văruiască celula în care a fost închisă, să vopsească gratiile și caloriferele, să schimbe mobilierul și să tapeteze pereții, potrivit unor surse din Poliție.

Sursele citate au precizat, pentru MEDIAFAX, că, în virtutea legii donației, Elena Udrea a adresat conducerii Arestului Central al Poliției Capitalei o cerere în care a solicitat să i se permită să-și renoveze celula. Udrea a menționat că intenționează să văruiască, să vopsească zăbrelele și caloriferele, să schimbe mobilierul și să pună tapet pe pereți.

Elena Udrea s-a aflat în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reținută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, în dosarul „Microsoft”.

Pe 17 februarie, Udrea a fost plasată în arest la domiciliu, însă miercuri a fost din nou arestată, de această dată în dosarul „Gala Bute”.