Eleva dusă la spital în comă alcoolică, sancționată cu trei zile de eliminare și nota 4 la purtare

Publicat: 02 04. 2014, 15:57
Actualizat: 29 09. 2018, 02:33

Eleva de clasa a IX-a a Liceului „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, care vineri a fost preluată dintr-un parc de un echipaj al ambulanței și dusă la spital, în comă alcoolică, a fost sancționată de către conducerea școlii la care învață, care a anunțat familia tinerei în legătură cu situația sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Mihaela Anton, conducerea școlii a informat, de asemenea, Direcția Generală pentru Protecția Copilului despre situația tinerei și a recomandat fetei consiliere psihologică, în condițiile în care este pentru a doua oară când se constată că adolescenta, în vârstă de 15 ani, se îmbată în timpul orelor de curs.

De asemenea, Consiliul Profesoral al liceului a decis scăderea notei la purtare la 4 și eliminarea tinerei de la orele de curs pentru o perioadă de trei zile, timp în care va desfășura activități în folosul școlii.

Vineri, o femeie care trecea prin Parcul Mitropoliei din Târgoviște a sunat la 112 anunțând că o tânără zăcea pe o bancă într-un parc, medicii constatând că fata este în stare avansată de ebrietate și ducând-o la spital.