Explozie în Sibiu. O femeie a fost rănită

Publicat: 04 09. 2013, 11:27
Actualizat: 26 03. 2019, 00:36

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Laurențiu Anastasiu, explozia s-a produs la o casă din municipiul Sibiu, nu a fost urmată de incendiu și, cel mai probabil, a avut loc în urma unei acumulări de gaz a cărei cauză nu este cunoscută încă.

„Explozia de pe strada Ceaikovski din municipiul Sibiu nu a fost urmată de incendiu. Cel mai probabil, a fost vorba despre o acumulare de gaz. În urma deflagrației a fost rănită o femeie de 50 de ani, care are răni pe membre și pe față. Se așteaptă la locul exploziei o echipă a companiei de gaz”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Laurențiu Anastasiu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La rândul său, medicul SMURD Mirela Bădescu a spus că femeia rănită are arsuri de gradele I și II și va fi dusă la Chirurgie Plastică, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

„Pacienta este policontuzionată în urma deflagrației. Este cu arsuri de gradul II la membrele superioare, bilateral, cu arsuri de gradul I la față și torace. Au fost curățâte rănile, iar pacienta va fi transportată în Serviciul de Urgență și apoi în Clinica de Chirurgie Plastică”, a spus medicul SMURD.