EXPLOZIE la o bancă din Bolintin Vale. Doi hoți au încercat să FURE un bancomat, folosind o butelie cu gaz

Publicat: 13 11. 2018, 09:47
Actualizat: 26 03. 2019, 02:45

Cei doi hoți visau să dea lovitura vieții lor: să golească de bani ATM-ul băncii din comună. În noaptea de luni spre marți, au așteptat până când toată lumea a adormit și au amplasat o „bombă” lângă bancomat. Desigur, păstrând proporțiile: bomba era o instalație improvizată, pentru care au folosit o butelie cu gaz.

Reușita a fost doar parțială. Explozia produsă nu a reușit decât să spargă greamurile băncii și să declanțeze alarma care a trezit pe toată lumea din zonă. Speriați, cei doi hoți ghinioniști au luat-o la fugă și s-au făcut nevăzuți. N-a fost nevoie nici măcar de intervenția pompierilor, deoarece deflagrația nu a fost urmată de un incendiu.

După ce au ajuns la fața locului și și-au dat seama despre ce este vorba, polițiștii au instituit filtre pe străzi, sperând să-i prindă pe cei doi. Fără succes, până la sosirea dimineții. Anchetatorii urmează să studieze imaginile camerelor de supraveghere din zonă și nu cred că va fi prea dificil să-i depisteze pe hoți, care vor fi acuzați de distrugere și tentativă de furt calificat. 

foto: IPJ Giurgiu