Fată de 16 ani din Caracal, dispărută de 11 zile. Ciudat este că poliția a fost anunțată abia astăzi

Publicat: 01 09. 2020, 16:51
Actualizat: 01 09. 2020, 17:47
Fată de 16 ani din Caracal, dispărută de 11 zile. Ciudat este că poliția a fost anunțată abia astăzi

Alertă în județul Olt. Poliția caută o fată de 16 ani care a dispărut în 20 august, din Caracal. Ciudat este faptul că autoritățile au fost anunțate de situație abia astăzi, 1 septembrie, de bunica tinerei.

Fata a plecat de la propriul domiciliu în urmă cu 11 zile, anunțând că merge la un apropiat în Craiova. Ulterior, și-a anunțat telefonic familia că a ajuns cu bine, dar nu le-a lăsat rudelor vreo adresă unde poate fi găsită.

Însă, de câteva zile, fata de 16 ani nu a mai putut fi contactată telefonic, iar familia s-a îngrijorat. Suprinzător este faptul că autoritățile au fost anunțate de situație abia astăzi, 1 septembrie. Poliția s-a deplasat rapid la bunica fetei, care a fost audiată. Mama tinerei ar fi plecat în Spania chiar în cursul acestei zile.

Poliția din Caracal, comunicat după ce fata a dispărut

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din municipiul Caracal şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Poliţie municipiului Caracal au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă şi nu a mai revenit.  

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituţie atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru. Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie“, este anunţul poliţiştilor olteni.