Femeia care și-a abandonat bebelușul într-o cutie de carton este infirmieră la Spitalul Balș

Publicat: 31 01. 2020, 18:10

Femeia care și-a abandonat bebelușul într-o cutie de carton este infirmieră la Spitalul Balș

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, Mihaela Dicanu, mama bebelușului abandonat într-o cutie de carton dintr-o casă părăsită din Morunglav are 40 de ani și mai are acasă doi copii.

„S-a dispus o anchetă in rem pentru rele tratamente aplicate minorului. Față de femeie se va dispune și o expertiză medico-legală pentru a se vedea dacă a avut discernământ, dacă i-a fost afectat discernământul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihaela Dicanu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș.

Femeia este infirmieră la Spitalul din orașul Balș.

Bebelușul care avea doar 3 zile a fost abandonat într-o cutie din carton și găsit de un localnic din Morunglav, care a anunțat Poliția. Bebelușul era în viață, îmbrăcat si învelit cu o pătură și a fost preluat de ambulanță.

Medicii slătineni au contactat reprezentanții DGASPC Olt, iar asistenții sociali vor prelua bebelușul.

Știrea inițială. Polițiștii olteni au fost sesizați că într-o casă abandonată din comuna Morunglav a fost găsit un bebeluș abandonat.

Oamenii legii au constatat că bebelușul de 3 zile a fost abandonat într-o cutie din carton.

Bebelușul era în viață, îmbrăcat si învelit cu o pătură și a fost preluat de ambulanță.

Mama bebelușului, o femeie de 40 de ani din localitate, a fost identificată. Deocamdată, polițiștii anunță că fac cercetări sub supravegherea unui prim-procuror.