Femeie găsită spânzurată în sediul firmei sale. Ar fi recurs la acest gest ca urmare a unor probleme financiare, după ce fusese amendată recent de ANAF

Publicat: 01 04. 2015, 18:46

Femeia a fost găsită într-o boxă închiriată în centrul comercial Center din Baia Mare, unde își are sediul firma acesteia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș, Dumitrița Rus, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că nu au fost găsite urme de violență pe corpul femeii, trupul neînsuflețit al acesteia fiind transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie.

„Poliția a fost sesizată, miercuri, că într-o boxă dintr-un centru comercial din Baia Mare a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 42 de ani, care s-a spânzurat. Nu au fost constatate urme de violență pe cadavru, corpul neînsuflețit fiind transportat la Morgă pentru necropsie. Poliția cercetează cauzele care au dus la producerea decesului”, a spus Rus.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că din primele cercetări reiese că femeia ar fi recurs la acest gest ca urmare a unor probleme financiare pe care le avea firma pe care o administra, după ce fusese amendată recent de ANAF cu 10.000 de lei, ca urmare a unor nereguli.