Femeie grav rănită după ce a fost lovită pe trotuar de o mașină. Șoferul vinovat a fugit

Publicat: 02 06. 2013, 14:07
Actualizat: 03 02. 2019, 05:58

O femeie în vârstă de 54 de ani din municipiul Lugoj, județul Timiș, a fost grav rănită duminică, după ce a fost lovită pe trotuar de o mașină al cărei șofer a fugit de la locul accidentului, însă ulterior a fost prins de polițiști și dus la audieri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Timiș, Mirela Drăghicioiu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că o femeie în vârstă de 54 de ani din Lugoj a fost grav rănită în timp ce se afla pe trotuar, după ce șoferul unui autoturism BMW a lovit-o.

Imediat după accident, șoferul și pasagerul din mașina respectivă au fugit de la fața locului, însă au fost identificați rapid de polițiști.

„Mașina are numere de Franța, însă șoferul și pasagerul acesteia au fost identificați de către polițiști, cei doi aflându-se, în prezent, la sediul Poliției municipiului Lugoj, unde sunt audiați. Femeia rănită a fost transportată la Spitalul Municipal Lugoj, cu răni la picioare și la cap, însă urmează să fie transportată la Spitalul Județean din Timișoara”, a spus Mirela Drăghicioiu.

Potrivit sursei citate, pe numele celor doi va fi deschis dosar penal pentru fugă de la locul accidentului și vătămare corporală, faptă ce se pedepsește cu închisoare de la doi la șapte ani.

LOTO, LOTO 6/49. Report de peste 8,3 milioane de euro la LOTO 6/49. Miză mare și la Noroc