Caz ciudat în Brașov: o femeie a tușit către poliţişti şi le-a spus că are coronavirus

Publicat: 13 07. 2020, 16:32
Actualizat: 13 07. 2020, 16:36
Caz ciudat în Brașov: o femeie a tușit către poliţişti şi le-a spus că are coronavirus / Foto: Shutterstock

Scandal în Centrul vechi din Brașov. O femeie de 52 de ani a fost ridicată în timpul unui control al Poliţiei Locale Braşov, după ce a tuşit spre poliţişti şi a spus că are coronavirus.

Poliţia Braşov a fost sesizată de către Poliţia Locală Braşov că sâmbătă seara, în timp ce poliţiştii locali verificau o societate comercială din municipiul Braşov, o femeie s-a apropiat de ei şi a tuşit în apropierea lor, susţinând că este infectată cu virusul SARS-CoV2.

Femeia în vârstă de 52 ani a fost preluată de către un echipaj medical.

Poliţiştii fac verificări pentru a stabili starea de fapt şi împrejurările în care a avut loc incidentul.

Băgat la închisoare pentru că a tușit în fața polițiștilor când a fost întrebat dacă are simptome COVID-19

Un băiat de 24 de ani din Cheltenham, Anglia, a fost arestat și băgat în închisoare pentru că a tușit în fața polițiștilor, după ce agenții l-au întrebat daca are simptomele coronavirusului.

Tânărul se afla în stare de ebrietete. În mașina polițiștilor, acesta dădea semne că ar vrea să scuipe, fapt care s-a și întâmplat. În urma faptei, băiatul a fost condamnat la 17 luni de închisoare.

Avocatul tânărului a declarat la judecătorie că a fost prima dată când a ieșit din casă de la începutul izolării și era supărat că și-a pierdut locul de muncă.

Un alt bărbat a fost condamnat la 20 de săptămâni de închisoare, după ce a tușit în fața unui medic și i-a spus: „haha, acum îl ai și tu”.

Ministrul Sănătății, despre bilanțul de azi

Ministrul Sănătății a declarat că bilanțul de astăzi este mai mic comparativ cu ultimele zile, pentru că s-au făcut mai puține recoltări.

„Nu e un pericol, ca să dăm stare de urgență!”, a spus ministrul Sănătății, luni, în cadrul unei vizite la Spitalul Județean Galați.

„Azi vom avea un număr mai mic de cazuri, pentru că au fost mai puține recoltări în weekend”, a declarat mnistrul Nelu Tătaru luni, în cadrul unei vizite la Spitalul Județean Galați.