Fiica finanțatorului echipei de fotbal Voința Sibiu a accidentat un copil după care a plecat de la locul accidentului

Publicat: 26 06. 2012, 01:13
Actualizat: 26 06. 2012, 01:13

O tânără în vârstă de 20 de ani a lovit cu mașina, luni, în Sibiu, un copil de șase ani care traversa neregulamentar, după care a părăsit locul accidentului, ea ducându-se ulterior la Poliție, surse din cadrul Poliției afirmând că tânăra este fiica finanțatorului echipei de fotbal Voința Sibiu.

Constantin Crăciun, subcomisar în cadrul Poliției Rutiere Sibiu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că o tânără în vârstă de 20 de ani este cercetată pentru vătămare corporală din culpă după ce a lovit cu mașina un copil în vârstă de șase ani, care a traversat strada prin loc nepermis.

„Copilul a traversat neregulamentar, moment în care a fost accidentat de o șoferiță în vârstă de 20 de ani, care a plecat de la locul accidentului și s-a dus la sediul Poliției Rutiere Sibiu. A declarat că s-a speriat pentru că era foarte multă lume în zona accidentului”, a spus Crăciun.

Surse din cadrul Poliției au declarat corespondentului MEDIAFAX că tânăra în vârstă de 20 de ani care a accidentat copilul este Ioana Hămbășan, fiica finanțatorului echipei de fotbal Voința Sibiu, Ioan Hămbășan.

În urma accidentului, copilul în vârstă de șase ani a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, medicii spunând că starea lui este stabilă, neavând răni grave.

Un martor a declarat că tânăra nu a oprit imediat după producerea accidentului, ci a mai parcurs aproximativ o sută de metri, după care a oprit, s-a dat jos din mașină, a vrut să vină spre copil, apoi s-a răzgândit, s-a urcat în mașină și a plecat.

„Erau doi copii care treceau strada. Unul dintre ei a ajuns pe trotuar, altul a fost lovit.co Nu am văzut numărul. Eu am luat copilul rănit și l-am pus pe trotuar, să nu se miște. Șoferul nu a oprit aici. A încetinit, dar nu m-am uitat la număr. A oprit mai încolo, pe o străduță. Am văzut că a oprit, că vine încoace și m-am gândit că nu pleacă. Era o doamnă mai plinuță, mai blondă așa, îmbrăcată în negru. S-a uitat, s-a întors înapoi, s-a urcat în mașină și a plecat”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Dumitru Burdușel, martor la accident.