Firea, anunț controversat la adresa lui Dragnea: Pe vremea lui… Știți ce s-a întâmplat cu suspendarea mea, cu izolarea mea

Publicat: 17 12. 2019, 14:09

„Ce nu s-a putut în 4 ani de zile, iată că s-a putut în doar 2 săptămâni. Asta înseamnă eficiența unui președinte al PSD. Mă bucur și cred că nu doar în acest domeniu se vede eficiența.

„Pe vremea domnului Dragnea ne-am fi așteptat ca PSD să respecte promisiunile la nivel național, dar mai ales la nivelul Capitalei (…) Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între mine și fostul președinte au fost relații reci, disensiuni. Probabil niște consilieri pe care îi consider consilieri otrăviți îi spuneau că se tem de ascensiunea mea în partid, de posibilitatea de a intra în cursa pentru prezidențiale. S-a dovedit că nu aveau dreptate, eu sunt un om de echipă. Știți ce s-a întâmplat cu suspendarea mea, cu izolarea mea”, a spus Gabriela Firea potrivit capital.ro.

Gabriela Firea a declarat zilele trecute că va depune plângeri penale împotriva lui Ludovic Orban și a lui Florin Cîțu dacă aceștia nu vor aloca fonduri Primăriei Capitalei. Aceasta motiva lipsa fondurilor prin plata către ELCEN, bani alocați anterior de fostul Guvern din Fondul de Rezervă.